The smart Trick of petek tamiri That Nobody is Discussing

Wiki Article

Istanbul genelinde sihi tesisat tamirat ve tadilat her işi yapmıyoruz sadece mesleğimiz olanı yapıyoruz tesekurler

The traditional experience with the imperial leather craftsmen has become passed down the spouse and children for generations and continues being component of each product or service produced by Petek.

  doğalgaz tüketiminde yapmış olduğunuz tasarrufta petek temizliği bedelini fazlasıyla karşılayacaktır Bu sebeple petek temizliği hem faydalı hem de kendini amorti eden bir uygulamadır.

Pencere, kapı gibi yerlerden ortamın ısı kaybı var ise yapışkan sünger gibi malzemeler ile ısı kaybını engellemelisiniz.

İlgi ve alakasından dolayı ustama teşekkür ederim Tadilatımızı kısa vakitte güzel bir şekilde halletti.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to get the finest YouTube knowledge and our newest characteristics. Learn more

Bu iki seçenek arasından doğru seçimi yaparak hem doğalgaz faturasından kar edip hem de ısınma ve sıcak su kullanım kalitesini artworkırabilirsiniz.

Yeni teknoloji ile birlikte cihazlı su tesisatçılar ortaya çıkmaya başlamıştır. Geçen zamanla doğru orantılı olarak tecrübeye ve yeni cihazlara sahip olan tesisat firmamız kendini geliştirmeyi başarmıştır.

Petek tamiri ya ilaçla ya da kaynakla yapılır diyen ve yapan kişiler de olsa biz tavsiye etmiyoruz. Kalorifer peteği delindi ise mutlak değiştirin. Delik kalorifer peteğini tamir etmek, delinmiş olan peteklerin tamiri için birilerini bulmak da zordur.

Temiz ve titiz bir işcilik yapıyorum 20 yıllık ustayım işimi hep düzgün ve müşteri memnuniyetini düşünerek yaparım

Bir ingiliz anahtarı alın ve sızıntı yapan borunun bağlantısındaki somunu çıkarın ve boruyu serbest bırakın.

Bütün kombi işlerini yapabilirim.bu petek tamiri işle ilgili sertifikam mevcuttur.evden kombiniz alınıp rezervasyonu yapılıp tekrar monte edilir.Petek temizliği musluk değişimi ve satışı yapılmaktadır.Bilgi üniversitesi teknik servisinden emekliyim

Herhangi bir sızıntı olup olmadığını, tesisatın bulunduğu yeri dikkatlice kontrol ettiğinizden emin olun.

Sıhhi tesisat kombi montajı tamiri fancoil montaj ve tesisatı Petek temizliği ve montajı bilimum tamirat işleri yapılır

Report this wiki page